Loading...

Despre noi

Compania MARUANI a fost infiintata in anul 1994 dobandind pana in prezent o vasta experienta acumulata in domeniul logistica si transport intern si international. Activam, pe piata transporturilor din Europa cat si din afara ei inca din 1991 prin firma Tina SRL care ulterior a fuzionat cu Maruani creandu-ne un statut de specialisti in transporturi recunoscut si binemeritat in acest domeniu, datorita seriozitatii si ambitiei de care am dat dovada de a lungul timpului, precum si calitatii serviciilor oferite tuturor clientilor.

Compania noastra se bazeaza pe grija fata de mediu, punctualitate, integritate, siguranta si stabilitate, performante, pontential, tehnologie moderna, experienta si profesionalism. Acestea sunt elementele cheie ale companiei noastre.

Toate camioanele noastre sunt noi oferind siguranta maxima, vehiculele sunt prietene cu mediul inconjurator prezentand un nivel al emisiilor de particule poluante mai scazut, Euro 6.

Cheia succesului nostru in transportul rutier consta in monitorizarea continua a intensitatii traficului de-a lungul a mii de kilometri de infrastructura rutiera, pregatirea soferilor si stabilirea celor mai sigure si rapide rute.